Parajumpers New Denali Jakke

Ikke sikker på hvilken du skal få. Jeg gikk til en butikk i dag for å prøve litt på og den lille var ganske stor på meg - dessverre de hadde ingenting mindre. Mine målinger er 32 - 25 - 37 og im 5'5 ved 125 pounds . Hvis noen kunne anbefale en god passform for min størrelse som ville være flott ! Det vakreste strøk jeg noensinne har eid den desidert varmeste var i -3 Winchell ikke føle noen ting coyote fu holdt vinden o utrolig beskyttelse mot thprotection fra elementene og jeg ser to tusen takk mu backcountry og Canada og parajumpers.

 

I elsker denne pelsen ! Jeg er 5'3 -140 pounds og en stor passer meg perfekt. Jeg hadde først kjøpt en CG Trillium (størrelse medium ), men det passer ikke var bra for noen min størrelse . Torso delen av Trillium var for lang og lengden på pelsen gjorde meg vi ser ut som en liten jente iført morens pels. Montebello har de samme kvalitetene som den Trillium men passer mye bedre for noen min size.Who kunne fortelle meg hvor jeg kan få en erstatning glidelås pels for min datters montebello (blå en hvis mulig) ?

 

Min datter kjøpte henne frakk i Montreal , men nå er hun i Australia og pelsen er for tiden i Frankrike der vi bor.Kalt de europeiske Parajumpers kaller sentrum, men de sier jeg må få det fra en butikk i Frankrike , og ingen ønsker å selge den til meg ?takk for du hjelpe jeg har brukt de siste to vintrene på jakt etter et nytt lag med en full hette - høy krage for å erstatte min gamle. en ombygget menn strøk jeg kjøpte second hand og hadde på seg i 5 år .