parajumpers long bear light girl down parka

Hvis du er nær Treviso vi anbefaler sterkt at du besøker Spazio Lazzari , for å nyte denne utstillingen , så vel som for den spesielle atmosfæren du finner der ... Detroiter Tim Burke kaller seg en kunstner, en gatefeier , viet til gjenbruk av avfall som bruker cast- off utklipp fra Detroits fortiden for å skape skapninger som tryller fram fremtiden .

 

 

Prosessen med å gi gamle materialer nytt liv er et møysommelig arbeid for Burke , som finner det terapeutisk. " Resirkulering har sosiale , psykologiske og åndelige dimensjoner som holder meg komme tilbake for mer , " sa kunstneren .Vi møtte ham i Detroit og ta et bilde av Tim iført en oransje Super Lightweight fra Parajumpers AW 2012-13 .

 

I SS2012 sesongen, Super Lightweight -serien, som var bare for kvinnen , en utrolig suksess helt fra de første leveransene i December.This lett ned for midten av sesongen er , faktisk, perfekt både for reiser og for byliv , så vel som for de som alltid er på farten og trenger å ha riktig beskyttelse mot kulde .Disse plaggene kan rulles opp og lett pakket inn i en koffert , eller til og med en koffert , tar opp lite plass , uten å miste sin opprinnelige utseende og eleganse .Jakkene er laget av en ned -proof 20 hiet nylon , med direkte innsprøytning 90/10 ned padding.Massimo Rossetti snakker om sin kjærlighet for autentisk sportsklær , hans siste prosjekt ' Parajumpers ' og hans mål å designe mesterverk .